• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Мовний конкурс

30 березня-проводилися мовні змагання''Званий капустник” на факультеті іноземних мов. Участь брали чотири команди. Першим етапом було- представлення групи, де кожен з учасників представляв себе,потім- постановка сценки на певну тему(в кожної групи була своя тема:”Meals”,”Dwelling”,”Travelling'') і фінальним закінченням була пісня.

Студенти мали різноманітні та різнобарвні костюми,які викликали сміх та цікавість у глядачів. Для прикрашення своїх сценок було використано декілька декорацій.

Також оцінювалися стінгазети,до яких студенти доклали дуже багато зусиль. Оцінювати було важко,бо газети були дуже гарними і унікальними.

Учасники деяких команд були дуже активними,показували свою майстерність,артистичність та винахідливість, а також знання англійської та німецької мови. На жаль, деякі студенти не взяли участі в змаганні,тому від деяких груп було декілька представників.

Члени журі були в захваті від винахідливості дітей та їхньої активності. Як винагороду,студенти отримали диски - словники.

Спеціальним гостем конкурсу буи професор Оксфордського університету доктор Колін Брок. Гість був надзвичайно задоволений побаченим і почутимі в кінці прокоментував підготовку студентів-першокурсників, високо оцінивши їхню роботу.

По закінченню змагань учасники ділилися враженнями від своїх виступів і мали гарний настрій. Адже, це перше студентське змагання. Тому всі студенти чекають продовження.

Черкас Оксана
Салямон Діана
Ковальчук Тетяна
(студенти 102 підгрупи)

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись