• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Володимир Вященко та його історія успіху

У зимовий час, коли ввесь університет зайнятий підготовкою до екзаменів та заліків, до аудиторій КДПУ завітала креативна команда, яка працює над проектом «Історії успішних випускників». Цього разу під приціл камер потрапив заступник директора з навчально-виховної роботи комунального закладу «Педагогічний ліцей Кіровоградської міської ради Кіровоградської області», ведучий новин каналу «Кіровоград», випускник факультету педагогіки та психології Володимир Вященко.

img 01

Уже скоро дізнайтеся історію успіху Володимира, який відверто розповість про свої «завдяки» і «всупереч», поділиться теплими історіями, які трапилися у його житті.  У вас буде змога зазирнути до редакції новин «День за днем» та побачити телевізійну «кухню» зсередини. Дивіться незабаром історію успіху Володимира Вященка, який своїм прикладом доводить, що немає нічого неможливого для людини з інтелектом!

img 02

Команда проекту готує презентацію нових історій, у яких взяли участь випускники факультету історії та права, педагогіко-психологічного та фізико-математичного факультетів. Презентацію заплановано на січень 2016 року. Слідкуйте за анонсами і пам'ятайте, що візитною карткою нашого університету є його випускники!  

Інформація надана медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись