• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Без кохання все втрачає сенс. Відео

Найсильніше почуття, яке здатне змінювати долі людей, провокує робити необдумані вчинки та надихає на підкорення нових вершин. Кохання надає нашому життю інший сенс, і якщо з таким почуттям ставитися до роботи, тоді життя стає дійсно гармонійним.

Оксана Яненко – викладач мистецького факультету, жінка, яка закохана в роботу і не уявляє себе без сцени та музики. Зараз вона кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри вокально-хорових дисциплін та методики музичного виховання, улюблениця своїх студентів. Викладач-практик, яка має багатий професійний досвід. Разом із Сергієм Колчином, вокалістом і музикантом, виступають на кіровоградських сценах, на корпоративах та весіллях. Такий  вокальний дует існує вже багато років, і нещодавно у галереї «Єлисаветград» відбувся творчий вечір під назвою «Без кохання все втрачає сенс», де Оксана Яненко та Сергій Колчин розповіли про свою багаторічну співпрацю.

Минулого року для «Новорічного вогника» каналу «Кіровоград» Сергій та Оксана знялися у кліпі, який має назву «Без кохання все втрачає сенс».

Інформація надана медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись