• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

День відкритих дверей

12 грудня на фізико-математичному факультеті відбувся День відкритих дверей кафедри інформатики, на який завітали близько 40 учнів випускних класів  міста Кіровограда.

images 01

З презентацією спеціальності «Інформатика» виступив доцент кафедри інформатики Паращук С.Д. він наголосив, що кафедра інформатики причетна як до підготовки вчителів інформатики, так і фахівців з інформаційних технологій. На факультеті існують вчительські спеціальності «Математика» та «Фізика», на яких здійснюється підготовка вчителів інформатики в рамках другої спеціальності.

images 02

В рамках спеціальності «Інформатика» здійснюється підготовка фахівців з інформаційних технологій та з розробки і тестування програмного забезпечення. З вересня 2016 року спеціальність «Інформатика» отримує нову назву «Комп’ютерні науки та інформаційні технології», тому майбутні абітурієнти будуть вступати саме на таку спеціальність. Абітурієнтам була акцентована увага на тому, що студенти, які закінчують спеціальність, завжди можуть знайти роботу. Сьогодні наші випускники з успіхом працюють в різним містах України, а також  за кордоном.

images 03

Перед учнями виступив випускник спеціальності «Інформатика» 2014 року Євген Обрєзков, який працює в фірмі Онікс-Системз, що займається розробкою програмного забезпечення. Він розповів про перспективи працевлаштування випускників цієї спеціальності. Зокрема, сам Обрєзков Є. уже на даний час займає посаду керівника відділу бек-енду.

images 04

День відкритих дверей кафедри інформатики завершився екскурсією в музей Історії комп’ютерної техніки, яку проводили викладачі кафедри Андронатій П.І., Баранюк О.Ф., Котяк В.В.

Більш детальніше про День відкритих дверей кафедри інформатики можна подивитися на сайті фізико-математичного факультету.

Інформацію надано фізико-математичним факультетом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись