• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Скелелазіння в КДПУ

Уже вчетверте на скелелазному стенді, встановленому на факультеті фізичного виховання нашого університету, відбулася першість КДПУ зі скелелазіння, яку проводив туристичний клуб «Мандри». Близько 30 юнаків та дівчат змагалися на скелелазних трасах на швидкість.

img 01

Перше місце серед юнаків виборов студент І курсу факультету фізичного виховання Скорохід В’ячеслав (12 група), другим також став студент цього факультету Стадніков Кирило (42 група). Третє місце виборов студент І курсу природничо-географічного факультету Німеровський Максим.

img 01

Напруженою була боротьба серед  дівчат. І місце у дуже напруженій боротьбі зі своєю одногрупницею виборола студентка ІІ курсу факультету філології і журналістики Кулик Аліна, перемігши у фіналі Сидоренко Олександру (обидві – 23 група). За ІІІ місце змагалися дві студентки І курсу природничо-географічного факультету, Гончаренко Інна (11 група) та Рощик Тетяна (12 група). Тут за сумою двох забігів відбувся унікальний випадок – обидві спортсменки показали в сумі однаковий результат – 22,39 сек., розділивши таким чином третє місце.

img 01

У командному заліку серед факультетів впевнено переміг природничо-географічний факультет, ІІ місце посів факультет фізичного виховання, на ІІІ місці – команда  факультету філології і журналістики, ІV місце – фізико-математичний факультет.

За підсумками змагань сформована збірна команда нашого університету, яка буде готуватися до участі в Чемпіонаті України зі скелелазіння серед студентів.

Інформацію надано природничо-географічним факультетом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись