• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Студенти ПГФ на суспільно-географічній практиці

28 березня студенти 41 групи природничо-географічного факультету в рамках проходження суспільно-географічної практики відвідали ПАТ «Кіровоградобленерго».

Під час екскурсії вони відвідали навчально-тренувальний центр підприємства, де проводиться підготовка нових та підвищення кваліфікації вже наявних кадрів, а також диспетчерський центр підприємства. Загалом, студентів ознайомили з основними аспектами діяльності ПАТ «Кіровоградобленерго», в доступній і зрозумілій формі пояснили, як функціонує енергосистема України, а також енергосистеми окремих районів, областей. В навчально-тренувальному центрі була змога побачити майже все обладнання, з яким працює і яке використовує підприємство. Цікавою та корисною була можливість порівняти сучасне устаткування галузі енергетики з тим, що вже вважається застарілим.

На екскурсії студентам розповіли детальніше про те, як забезпечуються електроенергією конкретні населені пункти, які сучасні тенденції існують в розвитку енергетики.

В рамках проходження суспільно-географічної практики студентами раніше вже було відвідано низку великих підприємств міста. «Кіровоградобленерго», як одна з провідних компаній в цій галузі, дуже влучно доповнить список побачених лідерів промисловості в нашій області.

Керівники практики і студенти висловлюють подяку за проведення екскурсії та за цікаві розповіді працівникам підприємства — Проніну Дмитру Леонідовичу (начальнику оперативно-диспетчерської служби) та Балаклеєнко Сергію Михайловичу (директору з охорони праці).

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись