• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Свято талантів

28 листопада в Кіровоградській обласній філармонії відбувся ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс інструментального, вокального, хореографічного, театрального мистецтв та театрів мод м. Кіровоград «Свято талантів», в якому прийняли участь студенти кафедри музично-теоретичних та інструментальних дисциплін, мистецького факультету КДПУ ім. В. Винниченка.

Засновниками фестивалю-конкурсу є: Національна Всеукраїнська музична спілка, Всеукраїнська спілка сучасної та естрадної хореографії, Департамент культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської облдержадміністрації, Кіровоградська обласна філармонія і творчий проект «Тріум-Fest».

Метою заходу є: пропаганда різних жанрів, обмін досягненнями, підвищення художнього рівня репертуару і виконавської майстерності учасників, підвищення професійного рівня керівників колективів, привернення суспільної уваги до вокального, інструментального, театрального, хореографічного мистецтв і театрів мод та розвитку їх нових напрямків, ознайомлення учасників конкурсу з культурою та історією України.

У номінації “Інструментальна музика”, студенти-конкурсанти отримали такі дипломи: Максим Шорсткий – диплом І ступеня, Артем Зубенко – диплом ІІ ступеня, Вікторія Кобзовщук – диплом ІІІ ступеня.

В номінації “Юний теоретик” отримали дипломи: Тетяна Ковальчук – диплом І ступеня і Ксенія Ноговіцина – диплом ІІІ ступеня.

Готували студентів до участі у фестивалі-конкурсі викладачі кафедри музично-теоретичних та інструментальних дисциплін: доцент Г. Л. Бродський, викладач З. М.Стукаленко, ст. викладач  О. М. Негребецька,  ст. викладач Ю. В. Локарєва.

Інформація надана мистецьким факультетом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись