• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Історії успішних випускників продовжуються

Наш університет – це осередок творчих та цікавих особистостей, які щодня, щохвилини заявляють про себе світові. Є така приказка, що своїх героїв потрібно знати в обличчя, а їх в КДПУ ім. В. Винниченка багато!

eEH1yvNyoYU

Команда проекту «Історії успішних випускників» продовжує розповідати про цікавих та нестандартних особистостей університету – студентів, випускників та викладачів.

25 листопада автор проекту Вікторія Салогуб, режисер – Олена Демчак та оператор Геннадій Зорін завітали на факультет історії та права, щоб поспілкуватися із наступним героєм - Олександром Чорним.

img 02

Зараз Олександр Васильович успішний викладач, молодий науковець, людина енергійна, відкрита до спілкування, має почуття гумору і власний погляд на все, що відбувається у світі. Деякі студенти його бояться, деякі захоплюються, але, не дивлячись на це, ходять на його пари. Окрім викладацької діяльності пише картини, грає в КВН та виховує маленьку донечку. А колись все могло бути по-іншому. Він міг стати або військовим, або бухгалтером, але про це та інші деталі біографії команда «Історій успішних випускників» розкаже пізніше.

img 03

Оскільки Олександр Чорний  - це частина великої факультетської родини, і без неї неможливо розповісти його історію успіху, тому участь у зйомках взяли і декан факультету, і студенти, і колеги по кафедрі та навіть чоловік, якому 5 тис. років, він проживає у шафі історичного музею. Студенти називають його дядя Федя.

Очікуйте на історію успіху Олександра Чорного, який поділиться своїми секретами викладацької діяльності, розкаже про студентське життя та здивує вас нестандартним і творчим поглядом на світ. Слідкуйте за анонсами на сайті університету. Більш детально про проект «Історії успішних випускників» можете дізнатися за посиланням www.cuspu.edu.ua/ua/pro-proekt

Фото: Валерія Семенкова, Надія Ухаліна
студентки 13-ї групи ффж

 Інформація надана медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись