• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Бути лідером цікаво!

Годі думати, що студенти ледарі і нічого робити не бажають. У КДПУ ім. Володимира Винниченка ламати стереотипи вже давно стало традицією. Підтвердження цьому – Микола Балєлов - активний, амбіційний, цілеспрямований студент фізико-математичного факультету, який вміє поєднувати навчання і громадську діяльність, при цьому не втрачаючи запалу та енергійності, щоб придумувати щось нове для розвитку активної молоді. Микола прагне донести оточуючим, щоб усі  активно долучалися до громадського життя, не були байдужими до майбутнього своєї країни, розвивалися, реалізовували ідеї та досягали цілей.

Результатом прагнень Миколи є очолювана ним громадська молодіжна організація «Курс», якій уже півроку. Організація працює з дітками-сиротами, обдарованою молоддю, спортсменами та людьми з особливими потребами.

OO7AS5YXEfo

За цей час Микола провів чимало заходів у напрямку здорового способу життя, а також інтелектуальних ігор, у  яких брали участь студенти, учні школи-інтернат у Добровеличківці, діти воїнів АТО в реабілітаційному центрі, що у м. Первомайську, проведений захід спортивного напрямку «Stepbystep» («Крок за кроком»).

Не менш цікавим заходом організації є «Дебати», за допомогою якого можна оволодіти навичками публічних виступів, аналітичного і критичного мислення, навчитися структуровано і аргументовано висловлювати свою точку зору.

Сам Микола з с. Надлак Новоархангельського району,  здібності організатора та лідера мав ще з 4 класу,  любив пізнавати комп’ютерні технології, займатися спортом, брати активну участь у громадському житті школи, також любить подорожувати Україною. Зараз Микола, ― голова студентської ради гуртожитку фізико-математичного факультету. Студент говорить, що - головне не боятися експериментувати, долати нові труднощі, треба долати самих себе, свої страхи і в першу чергу, задати собі питання: « Навіщо я живу?», «Що мені треба від життя?»  і почати реалізовувати свої мрії.

Марія Олійник,
студентка 31-ї  групи
факультет філології та журналістики

Інформація надана медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись