• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Мешканці гуртожитків змагалися за поїздку до Карпат

16 листопада в КДПУ ім. В. Винниченка відбувся огляд-конкурс на кращу студентську кімнату (блок) гуртожитків. Масштабність заходу вразила своєю різноманітною та насиченою програмою. Вимоги до конкурсантів були традиційно комплексними: крім чистоти студентських помешкань оцінювали творчий підхід до презентації та командну роботу. Учасники підкорювали суддів своїми  талантами: акторськими, поетичними, танцювальними, театральними, художніми, вчительськими і навіть акробатичними. До участі долучилися 1-й, 3-й та 4-й гуртожитки. Театралізоване дійство тривало із 18.00 до 00:00, кожна команда максимально відстоювала честь бути найкращою.

img 01

Оцінювали та обирали переможців досвідчені судді: Спінул Ігор Васильович, Набойченко Максим Миколайович та Самосьев Олександр Сергійович. До речі, вони були активними упродовж всього вечора і достойно виконували провокативні завдання від студентів.

img 02

У цьому проекті учасники проявили свою творчість та здатність працювати в колективі. Звичайно, для підготовки  знадобилася велика кількість  часу. Виступи були справді  цікавими, захоплюючими. Кожен виступ – немов перенесення в інший світ, де панують свої закони. Будинок вампірів захоплював своїми декораціями, Аліса в Країні Чудес заворожила ідеєю постановки, гарні українські дівчата зацікавили своєю щирістю та красою.

img 03

Варто зазначити те, що жоден з номерів не повторювався. Було цікаво спостерігати за усіма.Шкода, що не можна усіх нагородити. Безсумнівно, суддям було важко визначити переможців, але в процесі довгих обговорень було обрано найкращих.

Переможцями визнано:

1-й гуртожиток – кімнати № 71, 54, 99, 84, 90.

3-й гуртожиток – 3-Г блок, кімната 386.

4-й гуртожиток – 5-Б блок, кімната 283.

Учасників нагородили поїздкою до Карпат, де вони зможуть дружньою компанією відпочити та урізноманітнити своє студентське життя. Цей захід запам’ятався надовго усім: і учасникам, і суддям. По завершенню у кожного на згадку залишилися позитивні емоції та яскраві фотографії.

Надія Ухаліна, студентка 13-ї групи ффж

Інформація надана медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись