• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Виставка «Кроки до успіху». Відео

17 листопада в обласному художньому музеї відбулося відкриття виставки «Кроки до успіху». Представлено навчальні роботи студентів з академічного рисунку і живопису. Виставка дає можливість зазирнути у світ щоденної і цікавої праці. Навчальний процес, який відбувається у художніх майстернях, спрямований на розвиток художнього сприйняття і збагачення студентами практичних умінь та навичок; на розвиток уміння бачити і втілювати свої ідеї і враження у власних творах за допомогою виразних засобів образотворчого мистецтва. Навчальні заняття з дисциплін образотворчого циклу вирішують важливе завдання постановки ока та постановки руки майбутнього митця.

Роботи студентів різної складності, виконані в різних матеріалах і техніках, показують обсяг тих навчальних проблем, що вирішують студенти протягом років навчання на художньо-графічному відділенні мистецького факультету КДПУ ім. В.Винниченка.

Виставка демонструє не стільки результат, а саме процес навчання, певні етапи досягнення майстерності, які і є кроками до справжнього успіху.

Інформація надана медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись