• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

День студента – час конструктивного діалогу

17 листопада  - Міжнародний день студентів. У КДПУ ім. В. Винниченка відбулося  багато заходів, приурочених до цього дня. Одним із таких була зустріч із студентами ректора Олега Анатолійовича Семенюка та помічника ректора з виховної діяльності та соціальних питань Ігоря Васильовича Спінула. Вони зустрілися із найактивнішими  студентами університету і привітали їх зі святом, подякували за співпрацю і нагородили активістів грамотами та подарунками.

img 01

Студентський актив – це ті люди, які свідомо займаються громадською діяльністю, в межах навчання реалізовують професійні здібності, працюють на імідж університету та міста Кіровоград. 

img 02

Після привітань та нагороджень ректор запросив усіх на чаювання, аби обговорити актуальні теми та проблеми, що турбують студентів. Питання були різними, але найпопулярнішим було, де взяти кошти на реалізацію різноманітних проектів. Зокрема, на природничо-географічному факультеті хочуть провести захід «Міс природничо-географічний факультет», але для цього потрібні гроші. Ректор пообіцяв, що підтримає проект фінансово, посприяє тому, аби їдальня університету забезпечила захід смаколиками.

img 03

Олег Анатолійович зазначив, що наразі в університеті триває акція «Подаруй паперу друге життя» (збір макулатури): кошти, отримані від здачі паперу, підуть на розвиток студентського самоврядування та на втілення різноманітних проектів.

img 04

По завершенню зустрічі усі присутні дружньою компанією пішли на святковий гала-концерт «Вернісаж талантів», де першокурсники усіх факультетів привітали своїх однокурсників із Міжнародним днем студента та продемонстрували свої акторські, театральні, акробатичні, танцювальні та ораторські здібності.

Інформація надана медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись