• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Час реформ

У науковій бібліотеці університету відбулася зустріч Стояна Анатолія Григоровича, заступника начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю облдержадміністрації, представників міськради та головного управління у справах сім’ї та молоді зі студентами різних факультетів університету.

Мета зустрічі: ознайомити молоде покоління з основними державотворчими процесами, реформами, ініційованими з боку влади.

Під час проведення студенти мали змогу побачити презентацію «Основні пріоритети соціально-економічних реформ та їх регіональна складова», яка включала в себе перелік реформ, що планується провести в країні, шляхи їх впровадження та поширення. Такі реформи передбачені програмою «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», що була створена з ініціативи Президента України Януковича В. Ф. та Комітету з економічних реформ при Президенті України.

Було розглянуто також основні напрями як загальнонаціональних реформ (бюджетні, освітні, соціальні), так і регіональних («Купуй Кіровоградське!», «Стоп радон!» та інші).

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись