• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Круглий стіл на тему: «Інтернет. Соціальні мережі»

20 березня о 14:00 в приміщенні читального залу наукової бібліотеки КДПУ ім. В. Винниченка студентська рада факультету історії та права разом з кафедрою філософії та політології провела круглий стіл на тему «Інтернет. Соціальні мережі».

Сучасна людина не уявляє свого життя без «всесвітньої мережі». Вже звичними стало ототожнення поняття Інтернету та соціальної мережі. Тому годі й говорити про актуальність порушених питань.

Серед основних проблемам, що висувались на обговорення варто виділити:

  • Соціальні мережі - історико-культурний аспект.
  • Вплив соціальних мереж на психіку людини;
  • Проблема захисту інформації розміщеній в мережі;
  • Соціальні мережі як чинник перебігу політичних процесів.


В діяльності круглого столу прийняло участь 27 осіб, а саме Сергій Павлович Михида – проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, Лариса Мартіївна Філоретова – декан факультету історії та права, Юлія Володимирівна Харченко – завідувач кафедри філософії та політології, доценти Оксана Іванівна Бабак, Едуард Олександрович Клюєнко, Тетяна Миколаївна Васецька, студенти факультету історії та права, психолого-педагогічного факультету та факультету іноземних мов.

В ході роботи круглого столу були заслухані виступи студентів з визначених питань та велося жваве обговорення нагальних проблем.

Після офіційної частини та обговорення було проведено каву-брейк, під час якої, студенти залюбки відпочили та відновили сили після активних дебатів, а згодом.

Результатом роботи стануть статті, опубліковані в «Збірці студентських наукових праць».

Студентська рада факультету історії та права виносить подяку студентській раді університету, кафедрі практичної психології, всесвітньої історії, кафедрі історії України та кафедрі правознавства за сприяння в організації круглого столу.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись