• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

«Зіроньки» Кіровоградщини з гімнастики художньої – студентки факультету фізичного виховання

На спортивній базі факультету фізичного виховання 17-18 жовтня 2015 р. проходив традиційний Всеукраїнський турнір «Кіровоградська зіронька» з гімнастики художньої. В змаганнях брали участь 120 гімнасток з15 команд різних регіонів України. Команда КДПУ ім. В.Винниченка була представлена студентками факультету фізичного виховання та факультету іноземних мов.

До складу команди увійшли:

- факультет фізичного виховання:

Фесюк Вікторія (КМС, ІІ курс), Шпирук Дар’я (КМС, ІІ курс), Костанді Марія (КМС, ІІ курс), Кущенко Олександра (КМС, ІІ курс), Михайленко Валерія (МС, ІІІ курс) – тренер доцент кафедри теорії і методики фізичного виховання О.В. Шевченко;

- факультет іноземних мов:

Щупка Катерина (КМС, І курс) – тренер викладач кафедри теорії і методики фізичного виховання Л.С. Виноградова.

В результаті змагань за програмою майстрів спорту І місце посіла гімнастка з Дніпропетровського державного інституту фізичної культури і спорту – майстер спорту України Луценко Катерина, ІІ місце – майстер спорту України Михайленко Валерія, ІІІ місце – кандидати у майстри спорту Фесюк Вікторія та Шпирук Дар’я.

У нашої команди гімнасток попереду Чемпіонат України, який відбудеться з 10 по 16 листопада у м. Суми, де вони будуть демонструвати свою майстерність у двох видах програми: багатоборстві та групових вправах. Вітаємо наших «зірочок гімнасток» з успішним виступом та бажаємо вдалої участі у національному старті і творчої наснаги у навчанні!

Інформація надана факультетом фізичного виховання

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись