• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

«Медіа-кузня» стартувала! Приєднуйтеся!

У 21 столітті універсальність цінується у всіх сферах людської діяльності, особливо у професійній. І зараз, аби втриматися на ринку праці, потрібно залишатися конкурентоспроможним. У час цифрових технологій для сучасного спеціаліста є потреба створювати, обробляти і поширювати інформацію різними способами. Для того, аби студенти пед. університету робили це якісно, медіа-група «Університетський меридіан» спільно з Радою молодих вчених, кафедрою видавничої справи та редагування розробили освітній проект «Медіа-кузня», який стартував 15 жовтня на факультеті філології та журналістики.

У проекті взяли участь 22 студенти нашого вишу. Модератором і співорганізатором була Ірина Ткаченко – викладач кафедри видавничої справи та редагування.  Перший модуль програми був присвячений темі «Газетна журналістика: сучасні виклики. Корпоративні медіа». У якості експертів виступили Валерій М'ятович, головний редактор газети "З перших вуст", та Інна Тільнова, головний редактор "Нової газети". Запрошені гості  поділилися досвідом роботи в газетній журналістиці, розповіли про переваги газетних видань, дали практичні поради щодо апгрейду університетської газети.

img 01

Програма складається з п'яти модулів, кожен з яких спрямований розширити знання про журналістику та медіа-сферу. Наступний модуль відбудеться 21 жовтня, тематика - «Успішні медіа-стартапи та web-publishing».

img 02

Проект відбувається за підтримки Ради молодих вчених КДПУ, кафедри видавничої справи та редагування, ректорату КДПУ та медіа-партнерів "Нова газета", "З перших вуст", "П'ять поверхів", Кіровоградський прес-клуб. Інформаційний партнер проекту "Типовий поет". Фото/відео підтримка: Вікторія Гапоненко, Альона Олійник, Артем Луценко, Ольга Алєксєєнко.

img 03

Медіа-група «Університетський меридіан» вдячна всім, хто долучився до створення і проведення цього проекту. Все тільки починається, давайте разом творити медіа - простір нашого вишу! Приєднуйтеся до команди інноваторів! 

img 04

img 05

img 06

Фото: Вікторія Гапоненко

Інформація надана медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись