• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Студмісто КДПУ

Студентам Кіровоградського педагогічного університету стіни аудиторій стали замалі, стеля давила, а й цілого міста було мало! Тому вони створили своє власне Студмісто!

Цей захід організовується в нашому університеті не вперше, такі “вилазки” із навчальних буднів відбуваються періодично. Масштабні проекти студентам створює молодіжний центр університету.  Організатором Студміста є Олександр Сергійович Самосьєв. Спонсорами цьогорічного свята виступили кандидат на посаду міського голови м. Кіровограда — Рафаель Санасарян, а також ректорат університету, і профспілковий комітет студентів. 

img 01

Учасники мали можливість цікаво, весело і головне активно провести свій час на спортивно-оздоровчому таборі «Буревісник».

За словами організаторів, мета заходу — ознайомити першокурсників із студентським життям університету, залучити їх до активної  співпраці, аби в подальшому вони теж брали участь у проведенні подібних проектів.

img 02

Розім’ятись після сидіння за партами впродовж усього дня студенти змогли граючи у волейбол. Також працювали і «мізкували» разом, об’єднавшись у команди  під час квесту «Stepbystep», який проводила Ірина Погребняк, вона ж – ведуча заходу. Для поціновувачів ігор на психологію було проведено Мафію. Чарівна ведуча Анна Гончаренко створила атмосферу ще одного міста у студмісті, де студенти змогли відчути себе донами та шерифами. Мрійливим романтикам можна було погрітись біля багаття, а непосиди мали можливість пострибати з тарзанки.

img 03

Також  із «мешканцями» Студміста було проведено тренінг на тему лідерства і тренінг на логіку.

А щоб студенти могли відновити свої сили їх частували гречкою, відбивними, котлетами і сосисками в тісті.

img 04

Найактивніші учасники були нагороджені грамотами  й  подарунками від Рафаеля Санасаряна, вони отримали знижки на покупки в магазини “Спортландія”, а також білети в кіно. Нічний клуб “Вельвет” подарував квитки в більярд та боулінг.

img 05

Ввечері розважати публіку своїм гумором завітали резиденти кіровоградського стендап клубу «Standup 0522». Жартували про студентське життя та різноманітні нестандартні ситуації.

img 06

А завершилася насичена програма у Студмісті дискотекою – OpenAir. Із купую вражень, сотнями фотографій, гігабайтами відзнятих відео студенти роз'їхалися по домівкам. Учасники вдячні молодіжному центру за таку можливість весело й активно провести свій час, бо як кажуть у народі - роки як мить, а спогади назавжди.

img 07

img 08

Олександра Крикун,
студентка 42-ї групи факультету філології та журналістики

 Інформація надана медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись