• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Привітання від випускників

З нагоди Дня працівника освіти педагогічний колектив університету вітають успішні випускники

kotokІван Коток – випускник факультету фізичного виховання, амбіційний спортсмен, який зумів поєднати професійний туризм із вчительською діяльністю та бджолярством. Його життя насичене подорожами, цікавими маршрутами, змаганнями.

Серед спортивних досягнень Івана Котка – звання кандидата в майстри спорту з туризму. У 2011 році він став дворазовим Чемпіоном країни зі спортивних туристичних походів серед студентської молоді.

Наразі Іван працює вчителем фізичного виховання у кіровоградській школі №32, активно популяризує туризм та спорт серед учнівської молоді, є членом університетського туристичного клубу КДПУ «Мандри».

Нещодавно під творчим керівництвом Івана Котка учні 32-ої школи стали переможцями в конкурсі «Посилка успіху» від фонду - братів Кличків, отримавши в якості винагороди цінний спортивний і туристичний інвентар.

Життєві, спортивні та педагогічні принципи Івана Котка суголосні з його діями: він гідний наставник для своїх учнів та вчитель-новатор, який не зупиняється і на досягнутому, а постійно розвивається та шукає новиі можливості. «Потрібно мислити позитивно, бути позитивним, тому що майстер – це стан душі! Мати цікаве хобі, а краще декілька! Радіти життю. Я переконаний, найважливіше - це люди, які вас оточують. Активні, цікаві, які допомагають рухатись уперед», – наголошує спортсмен.

Іван вітає з Днем вчителя колег, викладачів педагогічного університету, майбутніх вчителів, які вирішили присвятити себе цій професії. Бажає міцного здоров'я, багато сил, працювати натхненно і думати сміливо!

stetsСергій Стець – випускник факультету іноземних мов. Він інтелектуал, спортсмен і перекладач, юнак, який знає, чого хоче від життя. Тривалий час співпрацював із одним з найбільших перекладацьких бюро України "Профпереклад", з американською компанією "Language Office". Зараз здобуває другу вищу освіту в КНУ ім. Тараса Шевченка. І це далеко не весь перелік занять Сергія. Він черговий раз доводить, що варто підкорювати нові вершини. Нещодавно у нього з'явилося нове амплуа – тепер він лейтенант поліції.

"Любі викладачі! З нагоди вашого професійного свята хочу від імені правоохоронних органів України побажати вам терпіння і залізної витримки (ваша робота подібна до нашої, тому вони не завадять). Пам'ятайте - майбутнє країни у ваших руках. Нехай це "майбутнє" забуло сьогодні виконати домашню роботу, прогуляло дві пари і отримає зараз «двійку» - від вас залежить, яким буде завтра. Наснаги і успіхів вам, пишайтесь своєю роботою!".Старший інспектор патрульної служби м. Києва, лейтенант поліції Стець С.В.

Інформація надана медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись