• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Святковий концерт до Дня працівників освіти

img 031 жовтня в актовій залі університету відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників освіти. Традиційно, з вітальним словом до всіх присутніх звернувся ректор університету – Олег Анатолійович Семенюк, він відзначив, що професія вчителя – це найгуманніша професія серед усіх існуючих. Подякував своїм колегам за плідну і якісну роботу. Також ректор згадав працівників, які зробили неоціненний вклад у становлення університетської освіти, які допомагали готувати висококваліфікованих фахівців, але, на жаль, у цьому році відійшли у вічність. Це Василь Петрович Марко – доктор філологічних наук, професор кафедри української літератури та Сергій Іванович Шевченко – кандидат історичних наук, доцент кафедри всесвітньої історії. Їх пам'ять вшанували хвилиною мовчання.

На концерті були присутні почесні гості, а саме: заступник директора департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації Віктор Володимирович Переверзєв, секретар Кіровоградської міської ради Іван Іванович Марковський та начальник управління освіти Кіровоградської міської ради Лариса Давидівна Костенко.

Педагогічний колектив університету нагородили Почесними Грамотами Кіровоградської обласної державної адміністрації і обласної ради, Почесними грамотами та Грамотами Кіровоградської обласної ради, Кіровоградської міської ради, Департаменту освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації. Окремі співробітники були нагороджені Почесною грамотою і подякою КДПУ ім. В. Винниченка, яка супроводжується премією.

Подарунком для викладачів стала концертна програма, яку ініціював Молодіжний центр КДПУ, залучивши творчі колективи та виконавців із різних факультетів.

Інформація надана медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись