• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Читачі КДПУ допомагають армії

news 2015 09 29 13 04У Кіровограді проходить масовий збір кришечок від пляшок на протези для воїнів АТО. До цієї акції долучилася і наукова бібліотека Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка. Ініціаторами виступили працівники закладу. 

“Це не перша акція в підтримку наших захисників, яку ми організовуємо. Колектив бібліотеки одноголосно вирішив провести таку акцію. Ми вважаємо, що армія непереможна, коли їй допомагає народ. А для виготовлення одного протезу необхідна велика кількість матеріалів”, - повідомила Тетяна Матвієнко, завідувач відділенням обслуговування бібліотеки КДПУ.

За її словами акція стартувала 1 вересня. Збір проводиться у відділі каталогів (на першому поверсі бібліотеки). Щоденно до збору приєднуються співробітники бібліотеки, студенти та  учні кіровоградських шкіл. Окрім кришечок учасники акції приносять й інші пластмасові предмети.

Коли буде зібрана достатня кількість матеріалів, їх передадуть спеціалістам на обробку. Ініціатори мають надію, що акція буде ефективною і вони зможуть допомогти нашим воїнам. Бібліотекарі вдячні ректорату університету, профкому і керівнику бібліотеки за підтримку всіх заходів, які спрямовані на благодійність, та підтримку української армії.

Ксенія Куприненко,
член медіа-групи “Університетський меридіан”

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись