• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Медіа-кемп “Чистий простір”. Відео

news 2015 09 03 09 52Медіа-кемп "Чистий простір. For your ideas" – освітня альтернатива з проектного менеджменту. Досвідчені тренери та експерти поділяться досвідом реалізації проектів різного спрямування, розкажуть про те, як написати проект локальної дії та порадять ефективні інструменти адміністрування проектів, допоможуть втілити задуману ідею в життя.

Організатори пропонують цікаву тренінгову програму, нестандартні формати навчання та активного дозвілля, позитивну атмосферу, мотиваційні вечірні ватри, нічний кіноклуб під зоряним небом, катання на човні та смачну таборову кухню!

А ще – осінній медіа-кемп продовжує літо! Нічні ватри, пісні, таборове життя та активний відпочинок паралельно з навчальними інтенсивами стануть хорошим ґрунтом для зародження ідеї та чіткого планування її втілення!

Після табору на всіх амбіційних учасників, які опишуть проект для реалізації своїх ідей, чекає не менш захоплива й продуктивна осінь: разом будуть втілені в життя найцікавіші проекти.

Проект здійснюється за підтримки Британської Ради в Україні у рамках програми Active Citizens Ukraine («Активні Громадяни»). Організатори: Ірина Ткаченко & Сергій Ткаченко (Центр громадських ініціатив "Сова"). Партнери проекту: Прес-клуб реформ & КДПУ ім.В.Винниченка.

Місце проведення:

м. Кіровоград

Комфортне наметове містечко на території туристичної бази «Буревісник» на річці Інгул.

Час проведення:

18-20 вересня 2015 року

заїзд: 18 вересня о 15.00

виїзд: 20 вересня о 15.00

Оргвнесок: 150 грн

Для участі необхідно заповнити аплікаційну анкету.

Більш детально про медіа-кемп організатори поділилися у програмі “Ранкова кава”.

Інформація надана Вікторією Салогуб.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись