• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Ректор зустрівся із лідерами груп

img 019 вересня в актовій залі університету ректор КДПУ ім. В. Винниченка Олег Анатолійович Семенюк провів зустріч із старостами груп.  Наголосив, що їм потрібно активніше брати участь у студентському самоврядуванні, адже старости – це лідери, які повинні долучатися до   створення іміджу університету. Це можливо завдяки участі в проектній діяльності, організації та проведенні різноманітних заходів. Потрібно проявляти більше ініціативи і якщо є адекватні, достойні ідеї, то озвучувати їх, а  ректорат буде допомагати втілювати в життя. Також, Олег Анатолійович  зазначив, якщо є питання чи пропозиції щодо навчального процесу, потрібно доводити їх до кураторів, деканів, або ж  звертатися особисто до нього. 

Аби студентське середовище було комфортним і повноцінним увесь адміністративно-господарський склад університету працює над цим. Ректор наголосив, щоб старости слідкували за порядком в аудиторіях, за потреби робили зауваження своїм колегам, щоб приміщення і речі після навчання залишалися справними і неушкодженими.

Також, одним із пунктів який було озвучено – тема хабарництва. На базі університету є «Центр протидії корупції», який спрямований на виявлення і ліквідації цього процесу. Це процес двосторонній і відповідальність лежить на тих, хто дає, і тих хто бере хабар, тому, якщо буде виявлено такий факт - доведеться відповідати перед законом.

І наостанок ректор повідомив, що скоро для університету буде закуплено контейнери для збору макулатури - це дасть можливість кожному студентові долучитися до екологічної й економічної акції. Кошти  від макулатури будуть спрямовані на розвиток студентського самоврядування.  

По завершенню зустрічі відбувся діалог,  усі бажаючі задали питання ректору і отримали на них відповіді. 

 

Інформація надана Вікторією Салогуб.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись