• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Що очікують від навчання першокурсники?

Напередодні  навчального року студенти в передчутті нових емоцій та вражень. Особливим навчання буде для першокурсників, які прийшли здобувати вищу освіту до КДПУ ім. В. Винниченка. Ми поцікавилися у наших молодих колег  та їх рідних, чому вони обрали саме наш навчальний заклад і  що вони  очікують від навчання в КДПУ.

img 02Дарія– студентка 1-го курсу  фізико-математичного факультету.  Я закінчила педагогічний коледж, і вже давно мріяла вступити до КДПУ ім. В. Винниченка. Тому коли почалася вступна кампанія, документи  подавала тільки до одного вишу.  У мене величезне бажання здобувати вищу освіту, тому і вступила на два факультети: на денну форму навчання фізико-математичного і заочну форму психолого-педагогічного факультетів.  Від навчання очікую нових знань та розвитку своїх професійних здібностей.

img 02Василь – студент 1-го курсу факультету фізичного виховання. Оскільки проживаю в Кіровограді, тому й вирішив далеко не їхати і вступати до місцевого університету. Маю звання майстра спорту України із спортивної гімнастики. Планую реалізовувати себе в спортивній сфері, хочу досягти успіху, а як відомо спорт і успіх – це сукупність багатьох чинників, одним з яких обов'язково є праця. Готовий працювати над собою та вдосконалюватися.

img 02Віктор – студент 1-го курсу природничо-географічного факультету.  Педагогічний університет відповідає усім моїм уподобанням: по-перше, є гарна база як навчальна, так і виховна, по-друге, я місцевий і тут навчається багато моїх друзів, тому з-поміж усіх вишів обрав саме КДПУ.  Від навчання очікую цікавого студентського життя, професійного зростання, позитивних вражень та емоцій.

img 01Олена Федорова – мама Юрія Федорова студента 1-го курсу факультету філології та журналістики. Син самостійно обирав навчальний заклад, у якому хоче здобувати освіту. Йому подобається м. Кіровоград і є здібності до філології. Сподіваємося з татом,  що по завершенню університету Юрій буде забезпечений стабільною роботою.

img 02Лідія Кравчина - бабуся студентки 1-го курсу факультету історії та права Насті Шарук. Оскільки виш готує гарних спеціалістів із різних галузей, а зокрема, і з правознавства, внучка вирішила навчатися саме тут. Всією сім'єю від навчання Насті  очікуємо високих оцінок та ґрунтовних знань.

Інформація надана Ректоратом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись