• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Посвята у студенти

img 01Педагогічний університет дотримується своїх традицій, і 31 серпня відбулися урочистості з нагоди посвяти  першокурсників у студенти.  З вітальним словом до  присутніх звернувся ректор університету Олег Анатолійович Семенюк. Він відзначив, що цей рік був нелегким для всіх, адже серед абітурієнтів є і бійці АТО, є діти тих людей, які захищають нашу Україну.  Олег Анатолійович побажав бути відповідальними в навчальному процесі та прожити студентські роки так, щоб було що згадати.

Першокурсників  привітали голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко,  голова Кіровоградського обласного комітету профспілки працівників освіти і науки, член колегії департаменту освіти Світлана Скалько, секретар Кіровоградської міської ради Іван Марковський.

Також  привітала першокурсників у лавах студентської громади університету студентка 5-го курсу психолого-педагогічного  факультету  Руслана Сватко  й побажала їм не тільки знайти своє призначення у навчанні, а й долучитися до активного студентського життя.

Ректор університету  вручив своїм новим учням символічні студентські квитки, після чого за традицією усі студенти заспівали «Гаудеамус».

Також присутні насолодилися виступами провідних артистів Кіровоградської обласної філармонії, виступами студентів і викладачів мистецького факультету.

Сподіваємося, що першокурсники 2015 року гідно розпочнуть своє студентське життя, будуть активними й цілеспрямованими, а якісна освіта стане одним із інструментів у досягненні усіх поставлених цілей! 

Фото: Олег Литвиненко

Інформація надана Ректоратом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись