• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Проект, який надихає: "Історії успіху КДПУ ім. В. Винниченка"

img 01Літнього вечора 25 червня відбулася арт-презентація проекту студентки 5-го курсу факультету філології та журналістики Вікторії Салогуб "Історії успіху КДПУ ім. В. Винниченка": невимушено, камерно, нетрадиційно, енергетично, за що велика вдячність "Першій електронній газеті", благодійному фонду "Добротвір" в особі Андрія Малика та його професійній і самовідданій команді за сприяння у проведенні презентації.

У форматі кіноклубу під відкритим небом відвідувачі заходу, а серед них – герої сюжетів, студенти, випускники, викладачі, журналісти, друзі, переглянули відеосюжети, поласували полуничним десертом та поділилися враженнями від побаченого.

Чудовим музичним обрамленням червневого вечора стали пісні у виконанні героїні проекту "Історії успіху" Тетяни Яковенко (мистецький факультет), Ані Єрьоміної, студентів Колі Папуші (факультет іноземних мов), Олі Алєксєєнко та Кирила Поліщука (факультет філології та журналістики).

«Історії успіху КДПУ ім. В. Винниченка» – другий сезон проекту Вікторії Салогуб «Історії успішних», реалізований в межах дипломної роботи на кафедрі видавничої справи та редагування під керівництвом кандидата філологічних наук, доцента – Ірини Ткаченко.

За фінансову підтримку іміджевого проекту "Історії успіху", студентсько-викладацьку ініціативу кафедри видавничої справи та редагування, дякуємо ректору КДПУ ім. В. Винниченка професору Олегу Анатолійовичу Семенюку та голові студпрофспілки Сергію Бойкові.

«Історії успіху» – це конденсат досвіду випускників КДПУ ім. В. Винниченка з різних факультетів. Відеосюжети «Історії успіху КДПУ ім. В. Винниченка» розповідають про успіх і натхнення, пошуки і навчання, злети і падіння, мрії і визнання. Героями проекту стали яскраві особистості – перекладачі, спортсмени, співаки, редактори та журналісти, науковці. Крім того, що всі вони випускники нашого університету різних років, їх об’єднує професіоналізм, бажання розвиватися та вдосконалюватися,  відданість своїм мріям.

Мотиваційні меседжі героїв проекту «Історії успіху» адресовані абітурієнтам  та студентській молоді, викладачам (адже так важливо бачити результати своєї роботи).

Кожна історія випускника – це реальний приклад наполегливої праці, яка дає якісні професійні та особистісні результати. Досвід героїв проекту надихатиме на звершення тих, хто обере навчання у вузі європейського рівня якості.

Команда, яка працювала над створенням проекту «Історії успіху КДПУ ім. В. Винниченка» не зупиняється, і вже на осінь та весну чекаємо від них на ювілейні сюжети про 85-річних ювілярів – факультет філології та журналістики, фізико-математичний факультет та факультет фізичного виховання, якому виповнюється 60 років, а також продовження вже 3-го сезону «Історій успіху».

Разом ми можемо більше! Партнерство, творчий підхід до роботи, відданість викладацькій місії та професійному покликанню – це ті принципи, які допомагають ставати успішними нашим студентам та викладачам!

Творча команда проекту «Історії успіху КДПУ» у "Ранковій каві"

Відеосюжети з історіями успіху.

Фото з презентації проекту

Ірина Ткаченко
Фото – Вікторія Нетребенко, Віктоіря Гапоненко

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись