• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Вітаємо лауреата премії Кіровоградської облдержадміністрації для підтримки молодих науковців 2015 року!

Щороку Кіровоградська облдержадміністрація на конкурсних засадах надає премії молодим науковцям області віком до 35 років включно, які працюють в установах, закладах, організаціях, підприємствах Кіровоградської області. Важливими критеріями відбору є особистий внесок молодого вченого у розробку актуальних наукових проблем, що мають практичне значення для соціально-економічного або культурного розвитку Кіровоградщини.

Цьогоріч обласна комісія з питань підтримки молодих науковців на засіданні 10.06.2015 року вирішила відзначити першою премією обласної держадміністрації старшого викладача кафедри біології, кандидата сільськогосподарських наук Гулая Віталія Володимировича, який досліджує проблему екологічних зв'язків спірохет Leptospira interrogans з вищими рослинами на перезволожених землях. Лауреат має значні наукові здобутки, представлені не лише публікаціями в провідних вітчизняних та закордонних виданнях з імпакт-фактором, але й трьома патентами на винахід, що свідчить про ефективніть наукового пошуку та перспективність дослідження.

Окрім того, Пархету Яну Вікторівну, аспірантку кафедри українсю Миколаївну, аспірантку кафедри всесвітньої історії (науковий керівник — д.іст.н., проф. О.І. Кіян) нашого університету було відзначено стипендіями обласної державної адміністрації та обласної ради.

Вітаємо молодих науковців і зичимо нових звитяг та наукових відкриттів!

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись