• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

«Студентський РАЦС» - а ви встигли одружитись?

Ось пройшов іще один день Святого Валентина… На столі ще й досі лежать валентинки, подаровані коханими людьми, друзями та одногрупниками, залишилось ще пару цукерок, які з такою ніжністю бережеш, як спогад про прекрасне свято. Проте воно закінчилось і час підводити підсумки.

В нашій alma-mater вже стало доброю традицією відзначати день Святого Валентина з розмахом. Ще з самого ранку на нашому факультеті, а саме факультеті історії та права, вирувало життя. Студенти прикрасили кульками рожевого та білого кольору коридор головного корпусу, стенди були завішені вітальними стіннівками. Здавалось, коли заходиш до рідних стін, то потрапляєш до якоїсь казкової країни. Проте найкраще чекало попереду. Основним заходом на цей день було відкриття «Студентського РАЦСу», до якого готувалися близько двох тижнів. Що могло яскравіше передати дух свята, як не інсценізація укладання справжнього шлюбу. Дівчата могли приміряти на себе справжню весільну фату, хлопці – бутоньєрку нареченого. Не залишились без уваги навіть бажаючі стати свідками - для них припасли відповідні стрічки.

Отже, офіційне відкриття відбулось на великій перерві о 9-20. Зібралася величезна кількість студентів, викладачів, працівників університету. Зі святом всіх присутніх привітала декан факультету Філоретова Лариса Мартіївна, яка відкрила РАЦС перерізанням червоної стрічки. З цього моменту студенти поринули в романтичну обстановку з головою. Студент V курсу мистецького факультету Чернецький Денис радував слух приємними мелодіями саксофону.

За весь час роботи РАЦСу було розписано 40 пар не тільки с факультету історії та права, а й з філологічного, психолого-педагогічного та фізико-математичного. Після церемонії «молодятам» видавали свідоцтво про укладання шлюбу та солодкий подарунок. На згадку про таку подію усі пари отримали фото.

Усі без виключення отримали задоволення від виру святкових подій. Ми впевнені, що цей День Святого Валентина запам’ятається всім надовго та стане чудовою традицією нашого факультету.

P.S. Студентська рада факультету історії та права висловлює подяку студентській раді університету, молодіжному центру, студентському профкому за допомогу в проведенні заходу.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись