• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Купідони поселились в університеті… Оголошуємо розшук…

Заходячи в стіни навчального закладу 14 лютого, можна було побачити щасливих дівчат з букетами троянд та іграшками в руках; усміхнених хлопців, які зробили комусь приємно і, можливо, отримали позитивну довгоочікувану відповідь на своє запитання. І можна було сказати напевно, свято всіх закоханих саме сьогодні!

Вже з самого ранку для студентів працював майже справжній РАГС! Там одружувались, зустрічалися, посміхалися закохані, а інколи і справжні майбутні пари. Через це місце пройшло таки багато студентів! Захотілось їм відчути себе, майже, справжнім подружжям.

Відбувалась акція «Знайди свою другу половинку». Хлопці та дівчата з усіх факультетів з надією на те, що знайдуть свою половинку, купували акційні валентинки (за символічну суму) , які давали їм можливість познайомитись і провести гарно час у приємному товаристві. Дехто, для широкого вибору, придбав по 4 лотерейних «номерка-сердечка». Ну що ж, сподіваюсь, ви знайшли свою другу половинку?

Кульмінацією свята було проведення шоу-конкурсу «Закохана пара 2012», де за перемогу боролися пари, майже, з усіх факультетів нашого університету. Вони отримали завдання: представити себе і по-особливому освідчитись у коханні, використовуючи культуру інших країн і материків: Франція, Іспанія, Індія, Конго, Японія та Бразилія. Репетиції, хвилювання, розчарування, сподівання… Прийшла потрібна година, і концерт розпочався. Виступи учасників були настільки різними, але при тому яскравими, веселими, а найголовніше наповнені щирим коханням і любов’ю.

Всі пари були щасливими і задоволеними собою.

Варто відзначити ведучих, що весь концерт невтомно запалювали зал! По-справжньому розважали та веселили. Постійно тримали увагу.

Молодці!!! Отож, за результатами конкурсу маємо такі результати: І місце зайняли студенти психолого-педагогічного факультету Бевз Яна та Азат Алахвердієв, ІІ місце – студенти факультету фізичного виховання Скобіале Денис та Меркулова Владислава, ІІІ місце – студенти фізико-математичного факультету Берлін Віталій та Салата Аліна.

P.S: Варто зазначити, що окрім грошової винагороди та солодощів, які отримали всі учасники концерту, переможці отримали цінні подарунки, а саме:
- за перше місце – романтична вечеря в ресторані,
- за друге місце - квитки на концерт гурту «Мандри»,
- за третє місце – квитки на каток «Слайз».

Бажаємо всім знайти свою, справжню любов!

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись