• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Конференція «Хімія сьогодення: актуальні питання освіти, науки та виробництва»: реальний зв’язок школи й науки

img 1821 квітня 2015 року кафедра хімії спільно з комунальним закладом “Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського” на базі природничо-географічного факультету Кіровоградського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка провела міжвузівську науково-практичну конференцію «Хімія сьогодення: актуальні питання освіти, науки та виробництва».

Метою конференції було продовження співпраці науковців, вчителів загальноосвітніх навчальних закладів, які вивчають і застосовують на практиці інновації природничих та педагогічних ідей, виявляють та підтримують обдаровану молодь, сприяють переходу України на інноваційний шлях розвитку, поліпшують якісь природничої освіти. Обмін досягненнями та напрацюваннями в сфері еколого-хімічних проблем навколишнього середовища. Особливу увагу приділено впровадженню нових технологій навчання, питанням впровадження комплексу навчально-методичного супроводу, який забезпечує урахування вимог в галузі викладання хімії.

Учасниками конференції стали вчителі міста Кіровограда й області, які поділилися досвідом роботи та інноваційними розробками в галузі хімії як науки. 

Інформація надана Ректоратом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись