• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Душі в унісон

img 1028 квітня 2015 року на мистецькому факультеті відбувся творчий проект «Душі в унісон», авторами якого виступили студентки 5 курсу Марія Смілянець та Катерина Яровенко.

За критеріями оцінювання навчальної дисципліни «Режисура видовищних заходів», високий бал можна було отримати як за ідею, розробку сценарію та організацію заходу, так і за безпосередню участь в концерті. Тому фактично студенти 51 групи й стали найактивнішими учасниками заходу. Вячеслав Грозан, Марія Смілянець, Ерміне Мовсісян, Ярослава Гладик, Наталія Бубнова, Вероніка Кохно, Катерина Яровенко знову й знову виходили на сцену, розчулюючи слухачів українськими та зарубіжними піснями про сенс буття, життєві цінності, кохання (як же без нього?), військову тематику. Вони впевнили глядача, що музика здатна об’єднувати людей з різним світовідчуттям, примушуючи їхні серця й душі битися в унісон.

Завжди захоплює на мистецькому факультеті демократичність у спілкуванні студентів різних потоків та курсів, чому зокрема й сприяє практика організації творчих проектів з фахових дисциплін. Не став виключенням й цей захід – п’ятикурсникам допомагали студенти усіх курсів. Так ведучими концерту стали Олександр Воєвода (11 гр.) та Людмила Таран (21 гр.). Глядачам дарували тепло дві пари близнят – першокурсників – брати Євген та Олексій Понзелі та сестри Маргарита та ВіталінаМороз. Партнером Вероніки Кохно (51 гр.) в дуеті виступив студент 21 гр. Сергій Ладченко. Глядачі з радістю зустрічали випускника мистецького факультету, соліста багатьох мюзиклів, Ігоря Ілючека, який заспівав у дуеті зі студентом 31 гр. Владиславом Льоліним. Також було відзначено й гарний дует студентки образотворчого відділення Рімми Мкртчян та Максиміліана Карта (31 гр.). Аматорський гурт «Looking back cover band», учасниками якого є студенти 11, 21, 31 гр. – Єгор Петренко (гітара), Руслан Соколов (бас-гитара), Віталій Присяжний (фортепіано), Дмитро Чепурко (ударні) та Владислав Льолін (вокал), порадував живим звуком. І звісно, як же без професорсько-викладацького складу кафедри вокально-хорових дисциплін та методики музичного виховання, який завжди готовий підтримати студентські проекти як творчими ідеями, так і власною участю, за що особлива подяка Заслуженому артисту України, доценту Сергію Петровичу Дьоміну, старшим викладачам Ларисі Володимирівні Гайдай, Оксані Андріївні Яненко, викладачу Сергію Валентиновичу Колчіну, концертмейстеру Ларисі Сергіївні Говор.

Інформація надана Мистецьким факультетом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись