• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Кіровоградські волейболісти серед еліти юнацького Чемпіонату України з волейболу пляжного

26 лютого – 1 березня в м.Рівному відбувся Чемпіонат України U-19 з волейболу пляжного серед юніорів. Кіровоградську область представляли 3 пари вихованців КДЮСШ №3(тренер – Кольцова М.В.), з яких дві у підсумку посіли друге та третє місця відповідно.

КДПУ ім.В.Винниченка представляв дует волейболістів – Мельниченко Віктор (учень педагогічного ліцею) та Шмалько Денис (студент I курсу факультету фізичного виховання), який почергово вибивши з турніру команди з м.Рівного, м.Іллічівська та м.Запоріжжя з однаковим рахунком 2:0, мав зіграти з другою кіровоградською парою за вихід у півфінал змагань.

У цій грі з рахунком 2:1 переможцями знову вийшов дует «Мельниченко –Шмалько» і отримав право поборотися за вихід до фіналу з парою «Гурін – Павлюк» (лідери рейтингу юнацького пляжного волейболу України). Рахунок за партіями свідчить сам за себе: 22:24 і 20:22. Боролися на рівних, відчайдушно, до останнього, але у найвідповідальніших розіграшах суперники були більш успішними.

У підсумку представники КДПУ ім.В.Винниченка піднялися на бронзовий п’єдестал пошани та вперше виконали нормативи кандидатів у майстри спорту України з волейболу пляжного, за що їм і присвоєно цей спортивний розряд. Так тримати, хлопці!

Інформація надана Факультетом фізичного виховання.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись