• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Регіональний семінар студентського самоврядування в КДПУ

img 01"Студент головна одиниця університету" — саме під таким гаслом 14 березня 2015 року в Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка відбувся регіональний семінар "Участь студентів у забезпеченні якості вищої освіти" в рамках проекту TRUST.

Президент Української асоціації спілки студентів Микита Андрєєв та її віце-президент Дмитро Тіщенко провели для студентів Кірововградських вишів захоплюючий тренінг. Організатори намагались донести до студентів, серед яких були представники органів студентського самоврядування КДПУ, КНТУ та КЛА НАУ, що саме вони мають бути та є найбільшою рушійною силою вищої школи. Доступною мовою, без усіляких гучних та офіційних слів Микита та Дмитро на власному прикладі продемонстрували, що органи студентського самоврядування можуть діяти на благо університету, впливати на світобачення політично та соціально неосвідчених студентів, розповіли про нововведення в ЗаконіУкраїни "Про вищу освіту" та реформацію в нарахуванні стипендії. І, звичайно, дали слухачам тренінгу чітко зрозуміти, що час дій вже настав, і чекати змін склавши руки — не для нас.
Тож ми дякуємо Дмитру Тіщенку та Микиті Андрєєву за те, що змогли розбудити в студентів бажання діяти та змінювати ще такий не досконалий світ вищої школи!

Голова студентської ради університету
Олександра Філімончук

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись