• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Фінал конкурсу промовців

img 0112 та 13 березня 2015 року в стінах нашого рідного педагогічного університету імені Володимира Винниченка проходив щорічний захід Спілки англійської мови України конкурс з ораторського мистецтва, на якому я мала честь побувати. За період мого навчання в університеті я вже тричі  була присутня на цьому конкурсі, і мене щоразу приємно дивує чудова організація та надзвичайно талановиті учасники.

По-перше, хочеться відмітити надзвичайно відповідальне та серйозне ставлення організаторів до конкурсу – підготовка аудиторії, підбір журі, робота з учасниками – не тільки з приводу виступів, але й психологічна. Все це дозволяє учасникам почувати себе максимально вільно та спокійно.

По-друге, це вибір тем. Теми для промов не тільки цікаві та різносторонні, але й дуже актуальні на сьогоднішній день.  Більше того, надзвичайно сподобалася тема для дебатів про Україну – це ще раз доводить, що студенти нашого університету справжні патріоти.

По-третє, конкурс діє не тільки для студентів університету, але й для всіх бажаючих з усієї України. Також дуже мотивуючим є подарунок для переможця конкурсу – можливість представляти України на міжнародному конкурсі в Лондоні, а також зустріч з посломВеликої Британії в його резиденції в Києві. На мою думку, це надзвичайно цікавий та корисний досвід для студентів.

Кіровоградський бізнесмен та громадський діяч Андрій Табалов, який підтримує роботу Спілки англійської мови України, нагородив учасницю з Кіровограда Дарію Шевчук спеціальним призом за відданість ораторському мистецтву, що ще більше мотивує учасників працювати та брати участь в змаганні.

Мені дуже сподобалась старанна підготовка учасників до конкурсу, цікаві промови, що змушували замислитися над своїм життям, невимушена атмосфера та фундаментальна організація конкурсу, який  став цікавою подією для його глядачів і  учасників.

Аліна Смолич,
студентка 3 курсу КДПУ

Інформація надана Факультетом іноземних мов.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись