• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Душа радіє за таких учителів

1Нещодавно завершився обласний етап конкурсу "Учитель року 2015". У цьому інтелектуально-методичному змаганні взяло участь 17 талановитих учителів-словесників, непересічних особистостей з усієї нашої області.

Мені як голові журі цього етапу конкурсу хотілося б поділитися враженнями від побаченого й почутого.

По-перше, давно я особисто не бачила такого прекрасного зібрання. Перед нами різнобарвним калейдоскопом окреслювалися доробки й здобутки вчителів. Усі вони демонстрували неймовірну силу духу й високий інтелект.

По-друге, ентузіазм, з яким вони виконували запропоновані їм завдання вражав усіх членів журі. Це люди, які вміють знайти рішення у найскладніших, а почасти й нетипових для них ситуаціях, вони мислять по-особливому, вони роблять усе якось навдивовиж просто, але дуже якісно.

По-третє, вони сучасні й дуже мобільні. Це ті, хто вміє переключатися з одного виду роботи на інший, навіть не помічаючи це.

Лауреатами цього етапу конкурсу стало п’ять філологів. Це все ВИПУСКНИКИ РІЗНИХ РОКІВ ФАКУЛЬТЕТУ ФІЛОЛОГІЇ ТА ЖУРНАЛІСТИКИ: Бойко Людмила Борисівна, Бугайова Наталя Анатоліївна, Заїкіна Тетяна Михайлівна, Кунашенко Наталя Григорівна і Сергієнко Юлія Георгіївна.

Це не просто хороші вчителі, це педагоги від Бога! І якби мені довелося обирати вчителя для своєї дитини, я б без роздумів віддала б його до будь-кого з цих учителів.

Декан факультету філології та журналістики Л.П.Кричун

Інформація надана факультетом філології та журналістики.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись