• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Юридична клініка

13 грудня 2011 року відбулася презентація юридичної клініки Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, яка є структурним підрозділом університету.

Метою його створення є діяльність, яка спрямована на розширення сфери правової допомоги представникам малозабезпечених та соціально вразливих верств населення.

До функцій юридичної клініки належать: надання первинних, поточних, усних та письмових консультацій, а також здійснення функцій представництва в цивільних справах, на основі чинного законодавства. Правозахисні функції в юридичній клініці здійснюють студенти-консультанти старших курсів факультету історії та права, які працюють під керівництвом викладачів кафедри правознавства.

У презентації взяли участь: проректор з науково-педагогічної та виховної роботи професор Михида Сергій Павлович, декан факультету історії та права доцент Філоретова Лариса Мартіївна, завідувач кафедри правознавства доцент Юрах Віталій Михайлович, керівник юридичної клініки доцент Владимирова Валентина Іванівна, заступник керівника юридичної клініки доцент Бабак Тарас Іванович та студенти-консультанти.

Студентський директор Свириденко Олена, студенти-консультанти: Калінка Олександра, Хомченко Олексій, Венгуренко Олена та Гультяєва Олена акцентували увагу на тому, що діяльність клініки здійснюються на принципах дотримання законності, компетентності та достовірності.

Робота юридичної клініки здійснюється за таким графіком: вівторок, середа, п’ятниця – з 14:00 до 17:00.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись