• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

На фізико-математичному факультеті відбувся традиційний конкус «Міс фіз-мат»

BR7cpQxTC1o20 листопада 2014 року на фізико-математичному факультеті стало справжнім святом краси - відбувся щорічний конкурс «Міс фіз-мат». Учасницями конкурсу стали студентки першого курсу. 

Конкурс «Міс фіз-мат–2014» був незвичайним. Завжди в конкурсі брали участь по одній представниці від групи, а в цьому році конкурсанток було 7. Особливим було й журі, до складу якого увійшли справжні професіонали: Олена Рудковська – директор школи моделей «MIXModels», офіційний представник Національного конкурсу «Княгиня України»; Олена Балинська – директор центру позашкільного виховання "Ореон",Михайло Кисельов – куратор (організатор) конкурсу «Студміс Кировоград» і Максим Набойченко – інструктор по роботі з молоддю профспілкової організації університету.

За висновками незалежного журі було зрозуміло, що їх вибір був дуже складним, адже кожна студентка була бездоганною. На сцені відбувалась справжня феєрія із різних номерів, як від самих учасниць,так і від студентів різних курсів.

Відкрила конкурсну програму  «Міс фіз-мат – 2013» студентка 23-тої групи Спиридонова Марія своїм неповторним танцем.

Цікаво було спостерігати за конкурсантками, які змінювали свої образи, презентували себе. Особливо цікавим став конкурс «Таланти», де учасниці показали свою майстерність та хист. Можна було переконатись, що кожна з них особлива та індивідуальна. Дівчата вправно танцювали, співали, демонстрували вироби, зроблені власними руками, одна з них грала на музичному інструменті. Кожен з присутніх у залі отримав море позитиву від переглянутого.

Ведучі концерту – золотий голос фіз-мату Тетяна Фітенко та першокурсник Мишко Єгор провели концерт як справжні професіонали.

Особливої відзнаки за організацію та підготовку конкурсу заслуговує студентська рада факультету, а саме новообрана її голова Єкименкова Ольга, Салата Аліна, Довгопол Александра, Дідик Олександра та Богданова Валерія.

За оцінками журі звання «Міс фіз-мат – 2014» отримала студентка 13 групи Олена Горелик. Почесну місію передати це звання переможниці було надано переможниці минулого року Спиридоновій Марії. Усі конкурсантки отримали цінні призи, а переможниця – сертифікат на участь у національному конкурсі «Княгиня України» та безкоштовну професійну фотосесію. Інші місця розподілилися так:  Першою віце-Міс стала Українцева Ольга, студентка (11 групи), Другою віце-Міс стала Шипуліна Анна, студентка (11 групи). Інші учасниці отримали такі титули:

Міс елегантність - Марго Ковальова, студентка 17 групи;

Міс оригінальність  - Марина Рудик, студентка 12 групи;

Міс чарівність  - Боса Тетяна, студентка 11 групи;

Міс Грація - Яна Савіцька, студентка 16 групи.

Вітаємо учасниць конкурсу! Вдячні за цілеспрямованість та витримку! Ви найкращі!

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись