• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Подарунок від бійців-захисників Донецького аеропорту

117 листопада 2014 року для студентів факультету історії та права був день подвійного свята. Сьогодні до нас завітав випускник нашого факультету  – Пастухов Олександр, учасник АТО. Зараз він перебуває в зоні військових дій. Разом з бійцями захищає аеропорт міста Донецька. Пастухов Олександр воює більше пів року. Його відпустили всього  на 5 днів відпочити і побачити рідних та  друзів. Він не забув про рідні стіни свого університету і про нас. Саша прийшов   привітати нас з Днем студента і від  свого батальйону подарув нам  прапор України з побажаннями від бійців-захисників Донецького аеропорту. Його розмістили на дошці оголошень. Тут  збирається багато викладачів та студентів.  Під час зустрічі, відповідаючи на численні запитання студентів, Олександр розповідав про своє ставлення до подій, до настроїв місцевих жителів Донбасу,  говорить про патріотизм і наголошує на тому, що вони не відступлять і мужньо стоятимуть на кордоні до перемоги.

Він постійно наголошував,  "Ми будемо стояти до останнього!!!  У нас всього вистачає, їжі вдосталь, частіше звичайно сухпайки…".

Ми любимо і віримо в наших героїв!!! Зустріч закінчилася тим, що студенти низько вклонилися і побажали нашому захиснику  здоров’я, удачі, щастя та мирного неба над  головами... Для нас це був найкращий подарунок до Дня студента! ДЯКУЄМО ВАМ!

Інформація надана Ректоратом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись