• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Жовтневий вернісаж перемог гімнастики художньої!

Протягом жовтня місяця збірна команда університету з гімнастики художньої здійснювала плідну підготовку до Командного чемпіонату України, який відбудеться в листопаді у м. Суми.

За цей період наші студентки мали змогу тричі брати участь у всеукраїнських та міжнародних змаганнях за програмою майстрів спорту.

Так, 04-05.10.2014р. у м. Ізмаїлі на міжнародних змаганнях «Бесарабська осінь » студентка ІІ курсу факультету фізичного виховання, майстер спорту України Михайленко Валерія посіла І місце, а студентка ІУ курсу, майстер спорту України Мельникова Анастасія – ІІІ місце.

11-12.10.2014 р. у м. Кишиневі (Молдова) на міжнародних змаганнях «Ciocirlia» студентка І курсу, кандидат у майстри спорту України Фесюк Вікторія посіла ІІІ місце.

Нещодавно 25-26.10.2014р. на факультеті фізичного виховання відбувся відкритий Кубок Кіровоградської області та Всеукраїнський турнір «Кіровоградська зіронька», де брали участь 17 команд, 118 спортсменок з різних регіонів України. Студентка ІІ курсу факультету фізичного виховання Михайленко Валерія виборола титул «Кіровоградська зіронька», посівши І місце за програмою майстрів спорту України, обійшовши суперниць з м. Києва та м. Білої Церкви (тренер – доцент кафедри теорії і методики фізичного виховання, майстер спорту СРСР - О.В. Шевченко).

Так тримати! Бажаємо подальших успіхів у навчанні і спортивних перемог!

Інформація надана Факультетом фізичного виховання.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись