• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Студенти – українській армії!

Кіровоградський державний педагогічний університет ім.В.Винниченка постійно проводить благодійні заходи на підтримку української армії. Адже багато наших студентів та випускників нині перебувають на Сході країни – беруть участь в АТО! Ми підтримуємо своїх героїв, завдяки яким сьогодні можемо мирно навчатися. Кожного разу акція зі збору коштів набуває нового характеру – концерт, шоколадний фест, аукціон.

19 жовтня 2014 року для усіх кіровоградців було проведено благодійний ярмарок Garage Sale, який організували студенти і викладачі нашого університету спільно з відомими в місті волонтерами Катериною Гиленко та Олексієм Титов. Метою був збір коштів для придбання теплих речей солдатам.

На благодійному розпродажі кожен міг знайти собі щось до смаку: футболки з патріотичним розписом (у виконанні студентки Ольги Макаревич), прикраси, сувеніри, елементи креативного інтер'єру, м'які іграшки.

Можна було придбати й певні послуги, наприклад портрет, фотосесію,  манікюр в патріотичних кольорах (і все це від наших студентів факультету іноземних мов – Даші Білої, Катерини Клименко).

Найбільшою популярністю на розпродажі користувалася випічка: торти, кекси, пироги та інші солодощі. Автором і продавчинею цих кулінарних витворів стала викладач факультету філології і журналістики Ольга Кирилюк (її незрівнянний торт, відомий ще з «Шоколадного фесту», розійшовся уже в перші хвилини розпродажу!). Увагу привернули також вироби хенд-мейду: наприклад, Аліна Яковлева (студентка факультету іноземних мов) робила квіти з бісеру, викладачі кафедри видавничої справи та редагування Сергій та Ірина Ткаченки приготували ексклюзивний шоколад "Зброя проти депресії", "Смак свободи", "Шоколад щирого українця". Допомагали їм у цьому студенти факультету філології та журналістики Сергій Цигульський, Артем Луценко, Маша Корнілова, Дмитро Душейко, Олена Сидорова.

Радували гостей свята своїми музичними виступами студенти факультету філології та журналістики, а також  факультету іноземних мов: Ксенія Чеканова, Коля Папуша, Ксенія Воробйова. Ведучими цього дійства були студенти Катерина Рисленко та Артур Периханян.

Попереду ще багато благодійних заходів. Тому слідкуйте за новинами, щоб не проґавити нові фести, концерти та багато іншого, де ви зможете отримати позитивні емоції, відчути тепло і любов нашої дружної університетської родини, а також зробити свій внесок у допомогу українській армії.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись