• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Непересічна особистість у Спілці англійської мови України

З 24 по 30 вересня 2014 року Спілка англійської мови України та факультет іноземних мов КДПУ імені В.Винниченка вітали у своїх стінах непересічну особистість, члена Спілки англійської мови США пана Дональда Беста.

Члени Спілка англійської мови України жваво спілкувалися з паном Дональдом Бестом про проекти та програми Спілки англійської мови США, про плани на майбутнє та співпрацю між двома країнами.

Студенти факультету іноземних мов охоче презентували пану Дональду Бесту інформацію про багатства регіону, розповіли про багату історію та незабутню красу нашого краю. Гість був справді вражений археологічним музеєм університету та краєзнавчим музеєм міста. Студентам перекладацького відділення пощастило перекладати цікаві й змістовні екскурсії про університет, наше місто та його музеї.

Останньою та надзвичайно врочистою була церемонія нагородження переможців конкурсу написання есе на тему «Якою я бачу Україну через 10 років?» Він щиро привітав переможців, поділився своїми враження про конкурс та вручив грошові премії переможцям.

Інформація надана ректоратом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись