• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

МИ ЗНОВУ НА ПЛЕНЕРІ

Студенти 33 групи художньо-графічного відділення мистецького факультету Бурдієнко Олександра та Геращенко Богдан гідно представили наш університет на Всеукраїнському молодіжному мистецькому пленері “Мальовнича Україна” який проходив з 22 по 26 вересня 2014 року у Переяславі-Хмельницькому. Учасниками пленеру були студенти, випускники, викладачі навчальних закладів художнього профілю (академій, університетів, училищ, інститутів), члени Молодіжної спілки художників України з Києва, Львова, Ужгорода, Полтави, Умані та інших міст.

Молоді художники працювали над пейзажами на території мальовничого музею архітектури і побуту у Переяславі-Хмельницькому. Програмою пленеру також були передбачені ряд музейних екскурсій, майстер-класи з олійного живопису та писанкарства, можливості плідного мистецького спілкування між учасниками, організаторами та членами журі. За результатами роботи була організована виставка-конкурс творчих робіт учасників.

Приємно зазначити, що одним з переможців конкурсу став наш студент, Геращенко Богдан, який нагороджений дипломом за ІІ місце у Всеукраїнському молодіжному мистецькому пленері “Мальовнича Україна”.

Дякуємо за підтримку, сприяння та розуміння Управлінню молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації.

Натхнення та творчості!!!

Інформація надана науковим відділом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись