• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Музейно-туристичний фестиваль

20 вересня 2014 року в рамках святкування Дня міста відбувся ІІІ Центрально-Український музейно-туристичний фестиваль, в якому вже традиційно беруть участь різні установи Кіровоградщини, які пов'язані з музейно-туристською діяльністю. Загалом музеїв на території нашої області досить значна кількість, відповідно на фестивалі вони мали можливість продемонструвати свої нові експозиції. Такі експозиції були представлені майже всіма адміністративними районами нашої області. Аналогічно фестиваль був представлений і експонатами різних туристських установ нашої області, а також установ, які пов'язані з туристською діяльністю.

Кіровоградський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка має пряме відношення до туристської діяльності, адже на природничо-географічному факультеті здійснюється підготовка фахівців-географів зі спеціалізацією “краєзнавчо-туристична робота”.

Експозиція КДПУ ім. В. Винниченка на фестивалі була представлена результатами наукових досліджень викладачів кафедри географії та геоекології — картами, атласами, монографіями, навчальними посібниками, що є теоретичною засадою розвитку туризму на Кіровоградщині. На виставці також були експоновані різноманітні інформативні матеріали щодо можливостей підготовки туризмознавців та екскурсознавців в стінах КДПУ.

За результатами активної участі у фестивалі природничо-географічний факультет був нагороджений відповідним дипломом за підписом директора департаменту культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської облдержадміністрації В. Животовської.

Інформація надана ректоратом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись