• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

“ОСІННІЙ МАРАФОН”

Природничо-географічний факультет завжди вирізнявсякмітливими студентами, яскравими перемогами та гарними традиціями. Саме це в черговий раз довели спортивні змагання "Осінній Марафон", які відбулись 13 вересня.

Після ретельної підготовки заходу, якій слід завдячувати Костіву Андрію, Жураку Віталію та Дедею Володимиру, теплої осінньої днини розпочалось урочисте відкриття змагань. Традиційно, дійству передували підняття державного прапору та виконання гімну: учасники змагань всі, як один, дружні, єдині, тримаючи руку на серці, співали слова найріднішої пісні в унісон.

Після вітального слова декана природничо-географічного факультету - Клоца Євгена Олександровича та заступника декана з виховної роботи – Казначєєвої Марії Сергіївни, відбулось нагородження найуспішніших представників факультету. За результатами навчання перемогу в номінації "Найкращий студент 2013-2014 н.р."отримала студентка 21 групи Демченко Дар'я. Та на цьому приємні сюрпризи для 21 групи не завершились! Адже саме її представники вибороли першість в номінації "Найкраща група 2013-2014 н.р.". Отримав визнання і їх куратор Вовк Валентин Михайлович, який здобув перемогу, отримавши почесне звання "Найкращий куратор 2013-2014 н.р.". Цей дивовижний збіг спантеличив усіх присутніх на марафоні, ставши істотною мотивацією до першості.

Після яскравого початку заходу, прийшов час до найцікавішої його частини, - власне спортивних змагань між  студентством та викладацьким складом факультету. Представившись та достойно зарекомендувавши себе, команди розпочали боротьбу за лідерські позиції. Та переможцями в спортивних змаганнях(естафетах) вдалось вийти 13-й групі. А от найвправнішими футболістами виявились більш досвідчені представники студентства, а саме - команда випускників, яка отримала перше місце в змаганнях з цього виду спорту. Та, як не дивно, звання "Найкращий футболіст" одержав їх послідовник із І курсу, студент 13 групи – Назаренко Сергій. Відзначився своїми досягненнями і ІІІ курс, який по праву заслужив звання "Найактивніших вболівальників". Та особливо серед них вирізнились студенти 35-ї групи, які ретельно підготували свої образи в кращому дусі патріотизму, за що і отримали почесне звання "Найяскравіших вболівальників", адже від плодів їх майстерної підготовки складно було відірвати погляд.

Родзинкою заходу став пригодницький квест, організований деканатом та викладачами факультету, в якому переміг V курс, та став володарем солодких скарбів. "Змагання змаганнями, а обід за розкладом!" Можливо саме ці слова і стали мотивацією для студентів 11-ї групи, які перемогли в конкурсі "Найкращий бутерброд", як слід проявивши свою креативність у декоруванні їжі. Складно уявити, чи не жалілась на біль в горлі команда вболівальників футболу "PGF Crew 13", під керівництвом Чернея Романа, які виступили в ролі групи підтримки для наших спортсменів протягом всього марафону, - і все задля того, щоб вселити віру в свої сили командам гравців.

Ось таким колоритним виявився  "Осінній Марафон-2014", який закарбувався в пам'яті його учасників приємним спогадом кращих студентських років, які вони провели в стінах улюбленого факультету.

Особливу подяку у підготовці заходу природничо-географічний факультет висловлює Бойку Сергію Вікторовичу – голові профкому студентів, за підтримки якого, кубок нагадує переможцям про їх досягнення. Також саме він був головною суддею на "Осінньому Марафоні", визначаючи першість найкращих.

Інформація надана ректоратом.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись