• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Олімпійський тиждень факультету фізичного виховання

12-13 вересня 2014 року на факультеті фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбулися урочистості, присвячені Дню фізичної культури та спорту України. Подія визначна для факультету фізичного виховання – професійне свято, а загалом – свято здоров’я, краси та сили. Крім урочистостей на факультеті протягом тижня проводилися фізкультурно-спортивні заходи, програма яких кожного року урізноманітнюється і збільшується.

Факультет досить тривалий час співпрацює з Кіровоградським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Кіровоградським обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. Одним із головних завдань є запровадження активних форм змістовного дозвілля студентської молоді шляхом організації змагальної діяльності з видів спорту та проведення спортивних заходів. Тому олімпійський тиждень пройшов під гаслом – «Здорова молодь – здорова нація», в якому активними учасниками були не тільки студенти факультету фізичного виховання, а й факультетів історії та права, іноземних мов і педагогіки та психології.

До програми змагань було включено чотири види спорту, такі як: пляжний волейбол, стрітбол, теніс настільний та футбол. Переможцями серед змішаних команд з волейболу стали студентка ІІІ курсу Мартиненко М. та студент І курсу Сокуренко Д. У юнацькому волейбольному дербі перемогу здобули першокурсники Сокуренко Д. та Шмалько Д. У футбольних баталіях перемогу вибороли студенти ІІ курсу.

У змаганнях з настільного тенісу першу сходинку п’єдесталу посіли студенти першокурсники – Діордіця К. та Валіхновський В. На новому майданчику зі стрітболу у запеклій боротьбі І місце здобула команда факультету фізичного виховання у складі – Оснач О., Магасенко А., Довженко К. та Троценко А.

Переможці кращі учасники змагань були відзначені цінними подарунками від відділення Національного Олімпійського Комітету України в Кіровоградській області.

 Факультет фізичного виховання й надалі прагне до олімпійських вершин та нових перемог!

Інформація надана ректоратом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись