• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Зустріч студентів факультету історії та права з учасником АТО Олександром Пастуховим

10 вересня на базі факультету історії та права відбулася зустріч студентів з учасником АТО – Олександром Пастуховим, який поділився своїм досвідом перебування в зоні проведення антитерористичної операції та відповів на питання аудиторії.

Олександр – випускник факультету історії та права Кіровоградського державного педагогічного університету. Він та двоє його братів: Віктор (також випускник історичного факультету) та Ярослав захищають нашу державу під час конфлікту на Сході України.
Олександр – молодший сержант 79-і аеромобільної бригади, яка перебувала в оточені в Донецькій області. На передовій Олександр з травня, однак через поранення в ногу зараз перебуває на реабілітації, не забуваючи при цьому про рідний факультет. Сашко був присутнім і на посвяті першокурсників, пізніше зустрічався з деканом, а 10 вересня за пропозицією заступника декана Біденко Н.І. зустрівся зі студентами 3 курсу рідного факультету. Спілкування пройшло в товариській атмосфері та піднесеним духом патріотизму. Сашко розповів про солдатські будні, про обстріли, про невдалі штурми ворога. Всі бажаючі мали можливість задати питання, на які Олександр давав правдиві та чесні відповіді. На завершення зустрічі він закликав не забувати, що таке Батьківщина та її незалежність, та яким чином вона здобувається.

Подібні зустрічі були проведені і на інших факультетах нашого університету – педагогіки та психології, іноземних мов, філології та журналістики.

Після завершення реабілітації Олександр знову повернеться в зону АТО і надалі відстоювати інтереси нашої країни.

Слава Україні та її героям!

Інформація надана ректоратом.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись