• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Міс фізико-математичного факультету 2011

30 листопада, в останній день осені, актова зала КДПУ імені Володимира Винниченка вибухнула в гучних оваціях. Найгарніші дівчата молодших курсів фізико-математичного факультету брали участь в цьому яскравому концерті.

Це студентки першого курсу – Снідевич Анастасія, Леонова Ірина та Аліфонова Анастасія, і другого – Головко Вікторія, Остапенко Юлія і Лисенко Ярослава. Вони демонстрували свої таланти: співали, танцювали, малювали, читали вірші, і, навіть, пекли смачний каравай! А також очаровували глядачів й суддів не тільки своєю майстерністю, а й дивовижною вродою. Це був концерт «Міс фіз-мат 2011».

Концерт був насиченим й стрімким. Яскраві виступи, невтримна енергетика, ніби хвилями, накочувалися на людей у залі. Також шоу було дуже позитивним, й налаштовувало людей на гарний настрій. Вже з перших хвилин можна легко відчути те захоплення, з яким глядачі спостерігали за тим, що відбувається на сцені. Кожен з виступів супроводжувався гучними криками прихильників учасниць та оплесками.

А між виступами конкурсанток глядачів розважали не менш яскраві номери студентів різних груп так курсів. Ми бачили співи під гітару, танці, пісні і гуморески, які дуже прикрашали атмосферу цього дійства.

Навіть важко уявити, як важко було суддям обрати переможницю. Хоча, участь в «Міс фіз-мат» - це вже перемога. Кожна з дівчат отримала призи й нагороди, які вручалися їм за їх кращі якості та таланти. Спонсором подарунків був профспілковий комітет студентів КДПУ ім. В.Винниченка, а також деканат ФМФ.

І все ж, нажаль, лише одна з красунь могла одержати перемогу. Чудову корону і звання «Міс фіз-мат 2011» одержала учасниця конкурсу Анастасія Снідевич! Тепер це ім’я буде асоціюватися з красою всього фізико-математичного факультету.

Окремо заслуговують на подяку організатори концерту – культорг Маргарита Дроздова і замісник голови студентської ради факультету Ірина Пшиченко, які, до речі, були чарівними ведучими. Вони своїми силами ставили номери і допомагали учасницям у всьому. Дякуємо їм і студентській раді факультету за таке феєричне і незабутнє шоу, яким пишається весь фізико-математичний факультет!

Мачуський С., репортер ФМФ, студент 21 групи.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись