• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Нагороджено переможниць конкурсу “Найграмотніший студент університету”

29 листопада відбулося нагородження переможниць конкурсу з української мови “Найграмотніший студент університету”, який традиційно вже декілька років поспіль проводиться в КДПУ імені В. Винниченка до Дня української мови та писемності.

Цього року серед студентів філологічного факультету боротьба виявилася настільки запеклою, що організаторами вирішено було провести додатковий тур, який і визначив остаточний розподіл місць.

Найкращий результат серед студентів факультету філології та журналістики у пятикурсниці Діни Брижатюк. ІІ місце - в другокурсниці Дарини Портенко та третьокурсниці Яни Мухи. ІІІ місце між собою поділили Марина Мала (ІV курс), Юлія Скічко (V курс), Марина Янкула (ІІІ курс), Дар’я Кривошей (ІІІ курс), Олександра Аніцой (ІV курс) та Ірина Корніченко (V курс).

Серед неспеціальних факультетів І місце в студентки ІІ курсу психолого-педагогічного факультету Марини Демешкевич, другий результат у Юлії Хаітової, також студентки ІІ курсу психолого-педагогічного факультету. ІІІ місце посіли: студентка ІІІ курсу факультету іноземних мов Анна Гаврилюк, студентка І курсу психолого-педагогічного факультету Надія Оришака, студентка ІІ курсу природничо-географічного факультету Олена Миндрул та студентка ІІ курсу психолого-педагогічного факультету Руслана Сватко.

Призери конкурсу “Найграмотніший студент університету” одержали грамоти та подарунки від організаторів — кафедри української мови КДПУ та студентського профспілкового комітету університету.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись