• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

День відкритих дверей

1 жовтня двері університету гостинно розчинилися перед майбутніми абітурієнтами та їх батьками, які прийшли познайомитися з умовами вступу, навчання та славними традиціями одного з найкращих вищих навчальних закладів Центрального регіону України – Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

День відкритих дверей розпочався в актовій залі, де відбулась зустріч з керівництвом університету. До гостей звернувся виконуючий обов’язки ректора, професор Михида С. П., який розповів про Європейські стандарти освіти в університеті, напрями і спеціальності, за якими здійснюється підготовка, умови навчання та дозвілля студентів.

Про особливості вступної компанії 2012 року та систему підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання проінформував майбутніх абітурієнтів директор Центру довузівської підготовки доцент Вовк В. М.

Також відбулися зустрічі з деканами факультетів та представниками кафедр, під час яких майбутні абітурієнти отримали вичерпні відповіді на питання щодо спеціальностей, форм навчання, науковий та кадровий потенціал факультетів, особливостей майбутньої професії.

Залишилися приємні враження у гостей від екскурсії по храму науки і освіти, адже архітектурні і ландшафтні композиції навчальних корпусів і прилеглих територій, обладнані мультимедійні аудиторії, лабораторії і кабінети, спортивні зали і комп’ютерні класи, музеї і бібліотеки, а також кваліфіковані викладачі засвідчують європейський рівень нашого університету.

На завершення багато відвідувачів вирішили підвищити свій рівень знань, освоїти технологію тестування та остаточно визначитися у виборі майбутньої професії на підготовчих курсах у центрі довузівської підготовки університету.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись