• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18

Кращі програмні розробки випускників спеціальності «Інформатика»

У червні 2011 року на фізико-математичному факультеті Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбулися захисти дипломних робіт випускників спеціальності «Інформатика» освітньо-кваліфікаційних рівнів «бакалавр», «спеціаліст» і «магістр».

Державні атестаційні комісії відзначили високий теоретичний рівень дипломних робіт та їх зразкове оформлення. Безумовним досягненням випускників є високий рівень апробації наукових досліджень, представлених до захисту цього року: результати досліджень було впроваджено під час виробничої практики та апробовано на студентських наукових конференціях й представлено у публікаціях.

Особливо хотілося б відзначити магістерську роботу Шевченка Сергія Вікторовича на тему: «Розробка автоматизованої системи управління страховою діяльністю SIC», що була виконана під керівництвом Халецької Зої Петрівни (кандидат фізико-математичних наук, доцент). У практичній частині роботи на основі клієнт-серверних баз даних засобами Delphi створено систему управління страховою діяльністю SIC (для страхування автомобілів), яка:

  • виконує вибір даних за певними критеріями;
  • має можливість здійснювати імпорт необхідної інформації для подальшої вибірки та аналізу;
  • реалізує функції прогнозу страхового ризику на майбутнє та розрахунку страхової премії та нетто-ставки, за даними отриманими з прогнозу.

Вітаємо студентів із закінченням навчання і присвоєнням кваліфікації фахівця. Бажаємо Вам успішного вступу у магістратуру, успіхів у роботі, перспективного росту, здоров’я і щастя!

професорсько-викладацький склад кафедри інформатики

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись