Інструменти доступності

  • вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
Гостьова лекція для аспірантів

Гостьова лекція для аспірантів

10 жовтня 2024 року на базі бібліотеки Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка відбулася гостьова лекція в онлайн-форматі для аспірантів нашого навчального закладу. Лекція була проведена в межах викладання освітнього компонента «Інформаційні технології в науці» (викладач – кандидат педагогічних наук, доцент Оксана Абрамова).

Співробітники бібліотеки надали аспірантам корисну інформацію щодо можливостей книгозбірні. Директор бібліотеки Катерина Канчі розповіла про історію бібліотеки, її становлення та розвиток. Бібліограф першої категорії Тетяна Оньша детально ознайомила учасників із ресурсами, доступними як локально, так і віддалено, а також із послугами, які надає бібліотека. Провідний бібліограф Аліна Бедай представила інформацію про інституційний репозитарій та пояснила алгоритм пошуку інформації в ньому. Бібліотекар Роман Дунаєвський зосередив увагу на наукометричних базах даних, пояснивши можливості їх використання для підвищення якості наукових досліджень.

Аспіранти отримали не лише теоретичні знання, але й практичні навички з використання інформаційних ресурсів бібліотеки, що безсумнівно стане вагомим внеском у їхню подальшу науково-дослідницьку діяльність.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись